eucsoport

Diákmunka szervezés
Megfelelő megoldás hirtelen fellépő vagy tartós munkaerő hiány, illetve létszámstop esetén.
euDIÁKOK
Munkaerő-közvetítés
Levesszük válláról a toborzás, kiválasztás és az adminisztráció terhét.
euJOBS
Webfejlesztés, SEO
Szaktudásunkkal átlagon felüli eredmények elérésére tesszük képessé az Ön vállalkozását is.
euSALESMAN
Call-center
Szervezze ki call-centerét, így nem Önnek kell fizetnie az üzemeltetéssel, fenntartással kapcsolatos költségeket, ráadásul a munkaerőt is mi biztosítjuk.
euPHONE
További tagjaink:
Ismerje meg cégcsoportunk további tagjait és szolgáltatásait!
euCSOPORT

Rólunk mondták

Megrendelőink elismerő szavai

 • “2008 októbere óta dolgozunk az euDIÁKOK Iskolaszövetkezettel, és nagyon meg vagyunk elégedve azokkal az emberekkel, akiket eddig közvetítettek a DHL-hez. Több diákot átvettünk már saját állományba, ami azt mutatja, hogy az euDIÁKOK-nál nagyon jó a kiválasztás, az előinterjúk, nagyon jók azok a diákok, akiket mozgósítani tud a Szövetkezet. A diák munkaerő foglalkoztatását nem csak azért ajánlanám a cégeknek, mert nagy munkabírású, teljesíteni tudó és akaró embereket kapnak, hanem fiatalságot, frissességet és lendületet is. Nekem személy szerint azért is a nőttek a szívemhez a diákok, mert kicsit behozzák a főiskolás, egyetemista élet vidám hangulatát a hétköznapokba.”
  Balogh Ádám, ügyfélszolgálati vezető
  DHL Express Hungary Kft.

 •  

 • "Az Európai Aktuáriusi Központunk 2006-ban indult és főleg frissen végzett diákokat foglalkoztattunk / foglalkoztatunk azóta is. Nyugat-európai nagyvállalatok nyugdíj-programjait értékeljük és ezt a kifejezett tudást itt szerzik meg a kollégák.
  Számunkra nem jelent előnyt, túlzott hozzáadott értéket, ha valaki már rendelkezik munkatapasztalattal. Gyakorlatilag adta magát, hogy diákokkal is elkezdjünk együttműködni, akiknek a tanrendjébe befér heti 20-30 óra munka is. Így mi magunk neveljük ki a tehetségeinket. Ezen túlmenően pedig a diákfoglalkoztatás gazdaságossága is fő szempont mind a mai napig. A diákok által mindenképpen többek lettünk, minden alakalommal valami újat, frisset hoznak a szervezet életébe.
  Több diákszövetkezetet is megkerestünk 1,5 évvel ezelőtt, amikor bővítettük a létszámunkat és az euDIÁKOK is egy volt a megkeresett cégek közül. Az ő ajánlatuk volt az egyik legkedvezőbb minden szempontból.”

  Dóczy Judit, HR munkatárs
  Aon Hewitt - Hewitt Humán Tanácsadó Kft.


 • “Az euDIÁKOK jelöltjeinél sokkal magasabb a beválási arány, mint a máshonnan toborzott diákok esetén. Nagyon elégedettek vagyunk, amit az is mutat, hogy a kapcsolatfelvétel idején összesen 7 iskolaszövetkezettel dolgoztunk, most viszont a diákok 95%-a az euDIÁKOK-tól érkezik. Az iskolaszövetkezet az előszűrést nagyon jól végzi, és sikeresen összehangoltuk az évek során a „keresleti” és a „kínálati” oldal igényeit. Ez azt eredményezi, hogy kevesebb diákot kell meghallgatnunk, mert már egy elsődleges szűrés megtörtént, amivel időt és persze pénzt takarítunk meg.”
  Kalán Ágnes, HR referens
  Europ Assistance Magyarország Kft.
  www.europ-assistance.hu


 • „2001. novemberében cégcsoportunk úgy döntött, hogy a növekedés miatt felmerülő munkaigényét diákmunkával biztosítja. Nem volt kérdés, hogy az euCSOPORTot választjuk, hiszen a BNI üzleti csoporton belüli tagság garancia a minőségi szolgáltatásra.
  Kezdetben anyacégünk 2 fő, a MZH Tanácsadó Kft. pedig 11 fő diáknak biztosított munkalehetőséget. Jelenleg 6 fix diákkal dolgozunk, akik közül 4 diákot az idei évben, államvizsgájuktól függően, szeretnénk alkalmazotti viszonyba átvenni.
  Az euCSOPORTot által biztosított több körös állásinterjúnak köszönhetően már kiszűrt, válogatott jelöltek kerültek cégünkhöz. Az állományváltozásunknak megfelelően, folyamatosan és rugalmasan tudták az új munkaerőt részünkre biztosítani. Szolgáltatásukhoz megfelelő ár-érték arány párosul. Megbízható, gyors ügyintézés jellemzi cégüket. Kérdőívek segítségével folyamatosan nyomon követik partnereiket, amelynek köszönhetően szolgáltatásuk minőségi színvonala és hatékonysága folyamatosan javul.
  A fentiek alapján szívesen ajánlom az euCSOPORTot ismerőseimnek, ügyfeleimnek, együttműködő partnereimnek.”

  Ács Beáta, ügyvezető igazgató
  MZH Tanácsadó Kft., a Magyar Záloghitel Zrt. leányvállalata Zrt.
  www.mzh.hu


 • „Gyors, hatékony, és személyre szabott megoldást nyújtottak.”
  Eisele Endre, HR Osztályvezető
  MKB Bank Zrt.
  www.mkb.hu


 • „Abszolút elégedettek vagyunk, nagyon jól teljesítenek, megbízhatóak, minőségi diákokat tudnak közvetíteni. Az osztályok munkájának segítésére, és a kapacitás hiány leküzdésére választottuk a diákmunkát. Ráadásul a diákok abszolút friss tudással rendelkeznek, főiskolára járnak, és hozzák  a jó tudást. Az volt a cél, hogy az egyszerűbb adminisztratív feladatok terhét le tudják venni a diákok a kollégák válláról.”
  Molnár Erika, HR vezető
  Tungsram-Schréder Zrt. www.schreder.hu


 • „2009-ben döntöttünk az euDIÁKOK mellett, mert árajánlatkérésünkre elsőként reagáltak és személyes tárgyalás alkalmával lehetőséget adtak, hogy megismerjük egymást. Az évek során számos projekten vagyunk már túl, így bizton állíthatom a személyes ügyintézésük, a rugalmasságuk, a segítőkész és ügyfélorientált hozzáállásuk mellett a pontos adminisztrációjuk is mindig segítette az adott kampányok sikerét. A főszezonos hostess promóciónk alkalmával 80-120 fős létszámokkal dolgozunk országosan, ami egy igen jól megszervezett projektkoordinációt igénylő feladat. Szerencsére mind a toborzásban, mind pedig a kiválasztásban van egy állandó projektvezető, Varju Szilvia, aki az euDIÁKOK részéről mindig segítségünkre van és a teljes kampányidőszakban felügyeli a folyamatokat és a teljesítést. Amikor elkezdtük ezt az együttműködést magas minőségű szolgáltatást vártunk korrekt áron és ennek az elvárásunknak a mai napig megfelelnek, az általuk nyújtott szolgáltatással és a hozzáállásukkal maximálisan elégedettek vagyunk.”
  Szilvási Attila
  , ügyvezető igazgató
  Pilot Corporation of Europe Mft.
  www.pilotpen.eu


 • „Kisegítő munkára veszünk igénybe diákokat, a régi dolgozóink mellé.  Ezen felül az éves leltár idején,  a karácsonyi és egyéb forgalmasabb időszakokban van nagyon nagy szükségünk diákokra. Rugalmasság, megfelelő kommunikáció és gyorsaság jellemzi az euDIAKOKat, teljes mértékben elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal.”
  Fodor Beáta, Áruházvezető
  Intersport Allee www.intersport.hu


 • „Az általuk közvetített munkaerő minden elvárásunknak tökéletesen megfelelt.”
  Ildzsa Péter, marketing asszisztens
  DIGI Kft.
  www.digi.hu

 • „Évről évre képesek a megújulásra a toborzási technikák terén.”
  Dakó Andrea, kommunikációs és marketing igazgató
  WWF Magyarország
  www.wwf.hu


 • „Nem csak az euDIÁKOKkal, hanem az euJOBS Kft.-vel is kapcsolatban állunk. A munkaügyi szabályok, szakmai információk átadása tökéletes volt, ezért is dolgozunk az euCSOPORTtal,  és nem külső könyvelő céggel. Egy olyan munkaügyi problémára adtak megoldást, amire más eddig még nem tudott, maximálisan meg vagyunk elégedve a profizmussal. A diákmunkával egyrészt anyagilag jobban jöttünk ki, másrészt meggyőzött az, hogy a diákmunka is lehet ugyanolyan jó, mint a hagyományos munkaerő, ha jól van betanítva.”
  Virágh Beáta - ügyvezető
  Graphic Line Kft. www.graficline.hu


 • "Abszolút elégedettek vagyunk az együttműködéssel, kooperatív és segítőkész partner. A diákmunka cégünknél arra megoldás, hogy skálázhatóvá teszi erőforrás készletünket, mindezt rugalmasan, és legfőképpen rövid és hatékony ügyintézés mellett."
  Olejnik Zsolt, Operatív igazgató
  Rufftech Kft. www.rufftech.hu  „Az euDIÁKOK nagyon rugalmas, precíz cég. Rövid határidőre is munkába tudnak állítani diákokat, az ország szinte bármely pontján. Irodai munkatársaik udvariasak, segítőkészek, odafigyelnek a részletekre.”
  Csiby Ágnes, ügyfélkapcsolati vezető
  In-store Team Trade Marketing Kft. www.instoreteam.hu

   

 • „Azoknál a munkáknál gondolkodunk diákokban, ahol olyan jellegű a munkavégzés, hogy csak egy gyors betanítás szükséges, és utána önállóan tudnak dolgozni. Az euDIÁKOK-nál a diákok sokkal megbízhatóbbak, mint máshol. Maximális odafigyelést kapunk, a színvonal, amit nyújtanak, teljes mértékben elfogadható és követendő.  Szívesen ajánlom mindenkinek, hogy dolgozzanak velük!”
  Csapó Ákos, ügyvezető
  LPD Group Hungary Szolgáltató Kft. www.lpd.hu

 •  

 

Munkaügyi hírlevél

 

 

Munkaügyi műsorunk a Gazdasági Rádión

Elindult az euCSOPORT önálló munkaügyi adása a Gazdasági Rádió ‘Délutáni Monitor’ című műsorában.

Korábbi adásainkat visszahallgathatja az alábbi linken

euDIÁKOK

Diákmunka szervezés

Megfelelő megoldás hirtelen fellépő vagy tartós munkaerő hiány, illetve létszámstop esetén. Dolgozzon fiatal, energikus és jól képzett főiskolásokkal, egyetemistákkal!

euJOBS

Munkaerő-kölcsönzés, közvetítés

Levesszük válláról a toborzás, kiválasztás és az adminisztráció terhét, ezzel időt, pénzt és energiát takaríthat meg cégében, melyet más értékes tevékenységekre fordíthat.

Nyugdíjtöbblet

Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet

A munkaerőpiacon még aktív, öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára teremti meg a szaktudás, megszerzett munkatapasztalat újbóli kamatoztatásának lehetőségét.

euSALESMAN

Webfejlesztés, SEO

Keresőre optimalizált weboldal és webáruház készítésére specializálódtunk. Szaktudásunkkal átlagon felüli eredmények elérésére tesszük képessé az Ön vállalkozását is.

nyitólap | rólunk | diákmunka | munkaerő-közvetítés,-kölcsönzés | call-center | híreink | referenciák | kapcsolat