eucsoport

Diákmunka szervezés
Megfelelő megoldás hirtelen fellépő vagy tartós munkaerő hiány, illetve létszámstop esetén.
euDIÁKOK
Munkaerő-közvetítés
Levesszük válláról a toborzás, kiválasztás és az adminisztráció terhét.
euJOBS
Webfejlesztés, SEO
Szaktudásunkkal átlagon felüli eredmények elérésére tesszük képessé az Ön vállalkozását is.
euSALESMAN
Call-center
Szervezze ki call-centerét, így nem Önnek kell fizetnie az üzemeltetéssel, fenntartással kapcsolatos költségeket, ráadásul a munkaerőt is mi biztosítjuk.
euPHONE
További tagjaink:
Ismerje meg cégcsoportunk további tagjait és szolgáltatásait!
euCSOPORT

Cégcsoportunk tagjai

Ismerje meg cégcsoportunk további tagjait és szolgáltatásait! Nem csupán a HR területén tudunk segítségére lenni, számos más területen is igénybe veheti szolgáltatásainkat. 2005-ben néhány üzletember gondolt egy merészet. A vízió egy hatalmas cégcsoportról szólt... A kapcsolati tőke, a közös tapasztalat soha nem látott emelkedés felé vezetett!

euDIÁKOK Iskolaszövetkezet

Szövetkezetünket 2004-ben alapítottuk egyetemi és főiskolai hallgatók részvételével, a Schola Europa Akadémiával közösen. Célunk az volt, hogy a  diákok számára szervezett keretek között biztosítsunk színvonalas munkalehetőséget. Az ország egyik legkedveltebb szövetkezete a diákok körében.

www.eudiakok.hu

euJOBS Kft.

Az euJOBS Kft. 2005-ben azért jött létre, hogy segítse ügyfeleit egy gazdaságosabb és hatékonyabb létszám-gazdálkodásban, a munkaszervezés kialakításában és megvalósításában, a megfelelő munkatársak kiválasztásával, és egyedi, rugalmas megoldásokat kínáljon bármely személyzeti, munkaügyi, humánpolitikai kérdésre.

www.eujobs.hu

euDRIVER Sofőrszolgálat

A 10 éves euCSOPORT legújabb szolgáltatása! Bármikor merülhet fel olyan körülmény, melynek következtében Ön nem tud kellő biztonsággal hazajutni az autójával.

Az euDRIVER Sofőrszolgálat a nap 24 órájában készségesen áll az Ön rendelkezésére, „Hogy ne ugorjon a jogsi”!

www.eudriver.hu

Weboldalkészítés
euSALESMAN Kft.

Az euSALESMAN Kft. webfejlesztői és kreatív tevékenységet végez, (weboldalkészítés, webdesign, programozás, domain és webhosting, keresőmarketing).

A cégeknél felmerülő nyomdai és egyéb kreatív anyagok tervezésével is állunk Megrendelőink rendelkezésére.

www.eusalesman.hu

euPHONE Line Kft.

Az euPhone Line Kft.-t a teljes körű, kifogástalan telekommunikáció megvalósításáért alapítottuk. Egyedi, rugalmas megoldást kínálunk az Ön cégénél felmerülő bármely telekommunikációs kérdésre, legyen az eseti jellegű, vagy hosszabb távú.

www.euphone.hu

Airboard Hungary Kft.

Az Airboard munkatársai arra törekszenek, hogy magas szintű szolgáltatással tegyék emlékezetessé eseményeit különleges járművek kipróbálásával, legyen az baráti összejövetel, csapatépítő program vagy több ezer fős családi nap

airboard.hu | robstep.hu

Robstep - Innováció a mozgásban

A Robstep egy rendkívül hasznos közlekedési eszköz, és egyszerű szabadidős járműként is kitűnően funkcionál! A Robstep nemcsak a munkába járást könnyítheti meg, hanem bizonyos szektorok estén munkavégzésre is alkalmazható

www.robstep.hu | EN | DE | SK

Sport és Borbarátok Egyesülete

Közhasznú egyesületünk változatos, szabadidős és szakmai programokkal igyekszik lehetőséget biztosítani a közös sportolásra, minőségi borok és étkek kóstolására, a kultúra ápolására, valamint egészségünk megőrzésére.

www.sbe.hu

 

Stratégiai partnereink

Gazdasági Rádió

Az euCSOPORT munkaügyi és munkajogi szakértői rendszeres vendégei a Gazdasági Rádiónak. Munkaügyi témájú állandó rádiós adásainkat itt érheti el:

www.munkaugy.co.hu

Legal Group

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára megtaláljuk az ideális követeléskezelési megoldást, majd kiváló ár-érték arányú szolgáltatással megvalósítsuk azt.

www.legalteam.hu

Erix Kft.

Vállalkozások, vállalatcsoportok tevékenységi kockázatainak kezelésében, ill. biztosításokkal történő csökkentésében nyújtunk segítséget partnereinknek.

www.erix.hu

Schola Europa

Az ESA nemzetközi szervezete negyvenöt éve működik Európában. Sikerére jellemző, hogy több mint 22.000 végzett hallgatója van. Legyen a siker részese!

www.esa.hu

nyitólap | rólunk | diákmunka | munkaerő-közvetítés,-kölcsönzés | call-center | híreink | referenciák | kapcsolat